Doel


Het doel is altijd verbetering voor u


Meer klanten voor u, daar richten wij op. Of u nu een website, een tool of een campagne nodig heeft, wij zijn uw partner.

Kennis


Kennis voor u. We geven u de controle.


Wij zijn goed in wat wij doen, maar geven u graag de controle. U kiest zelf wat u uit handen geeft.

Vissen


Benader uw klant op meerdere plekken.


Offline, online, op mobiel, computer op verschillende sites en apps. Uw klant zit niet op 1 plek. Waarom 360°? Van zoeken tot nazorg. 

Diensten

Wat we onder andere aanbieden

Een uitgebreide CRM met onder andere een social media planner


Verzamel informatie over (potentiële) klanten in de CRM, verzend mailingen, plan social media berichten, bouw landingspagina. Creëer uw eigen campagnes om omzet te verhogen. Automatiseer het proces voor efficiëntie.


Een website nodig, een landingspgina of bijvoorbeeld een app van je site?


Uiteraard kunnen wij voor u een WordPress site bouwen met vele mogelijkheden. Maar voor vele mensen volstaat een goede site met aanmeldformulieren en informatie. Dat hoeft kan ook in ons eigen makkelijke visuele website bouw systeem


Naast websitecreatie maken wij ook snelle AMP landingpagina's voor campagnes en kunnen wij van uw Woocommerce site een echte app maken (voor Android en iOS).


Geautomatiseerde 360° campagnes


Gebruik een Facebook advertentie en toon deze aan een specifieke doelgroep, leidt deze mensen naar een conventerende (presterende) landingspagina en haal gegevens binnen. Deze worden automatisch in het CRM gezet en mensen kunnen automatisch sms'jes en mailingen ontvangen. Waarom? Om nog meer uit uw klant te halen. Uw campagne opzetten met SalesFlora?


Hans van Leeuwen

Eigenaar Pleisureworld, trendsetting in Leisure


"De huisstijl van Pleisureworld was vernieuwd, de website moest daarom ook vernieuwd worden. SalesFlora heeft op een zeer positieve, voor mij verassende, manier de huisstijl weten te implementeren. In de mail communicatie werden zaken ook duidelijk uitgelegd. Extra pluspunt: SalesFlora heeft als service de site ook geoptimaliseerd qua snelheid, dat was een hele verbetering."

Jasper Fijma

Eigenaar Fijmatuinen, uw droomtuin binnen handbereik


"Het was tijd om als zelfstandige te gaan werken. In de tuinen ben ik een specialist, maar qua websites niet. Gelukkig kon SalesFlora mij goed assisteren. Door het invullen van een opstartdocument werd al snel duidelijk wat ik belangrijk vond bij een site en kon er gebouwd worden. SalesFlora heeft daarnaast ook alle teksten geschreven, die hoefde ik dan alleen nog te checken op onjuistheden."

Begin vandaag nog met leads en sales genereren

SalesFlora, uw online sales Partner